Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en de inhoud overeenkomstig aan te passen. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.

Ontwikkeling van nieuwe technologieën

Energiebesparing is de belangrijkste drijfveer voor al onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten op het gebied van persluchtfiltratie, instrumentluchtgeneratie alsmede gasscheidings- en gaszuiveringsprocessen.

ENITRON Technologies verleent ondersteuning bij zowel het ontwikkelen van nieuwe gasfiltratie- of gasscheidings- technologieën als bij het beheer van dergelijke projecten waar de reductie van energieverbruik als primaire doelstelling geldt. Dankzij ons internationaal netwerk van universiteiten en strategisch geselecteerde leveranciers kan ENITRON Technologies tot de ontwikkeling van baanbrekende technologieën via computersimulaties, lab-tests en prototyping bijdragen of als ondersteunende partner van uw technische afdeling fungeren.

Bovendien biedt de unieke positie van ENITRON Technologies toegang tot interessante externe subsidies, projectfinanciering en fiscale voordelen teneinde Uw R&D-uitgaven waar mogelijk te reduceren.

Hoe kunnen wij U helpen?

Meer informatie over gegevensbescherming is in het privacybeleid van deze website te vinden.
Deze gegevens zullen niet zonder Uw toestemming worden doorgegeven.